Bezoek families

Enkele wijzigingen in de organisatie van de begeleide bezoeken vanaf 15 juni 2020:

Er mogen tot 4 verschillende bezoekers per bewoner toegelaten worden maar maximum 2 personen per bezoekmoment. De afspraken voor de bezoeken worden verder georganiseerd via de ergotherapeuten (02/373 65 59).

De bezoeken duren ongeveer 30 minuten en vinden verder plaats rond een tafel in het ergotherapielokaal of in de tuin. Fysiek contact kan nog niet toegelaten worden. Er dient nog steeds afstand gehouden te worden (1,5m).

De bezoekers dienen zelf hun mondmasker mee te brengen en te dragen om toegang tot de instelling te krijgen.

Bezoekers die een lichaamstemperatuur van 37,5° C hebben of meer, kunnen niet toegelaten worden.

We vragen aan de bezoekers om buiten te wachten en daar eveneens de ‘social distancing’ te respecteren. Eén van onze medewerkers zal u komen onthalen en u verdere instructies geven.

Het is belangrijk om op tijd (maar niet te vroeg) aanwezig te zijn om de organisatie van het bezoek vlot te laten verlopen.

Elke bezoeker zal een verklaring op erewoord dienen in te vullen en te ondertekenen. U kan dit in bijlage vinden door de link aan te klikken. Om tijd te winnen, kan u dit op voorhand invullen. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat bezoekers die terugkeren uit vakantie en verbleven hebben in een hoog risicogebied (oranje of rode zone) de eerste 14 dagen na terugkeer niet in de instelling toegelaten worden.

Er dient ten allen koste vermeden te worden dat bezoekers in contact komen met andere bewoners. Daarom herhalen we dat het belangrijk is om de richtlijnen te volgen. Alle verplaatsingen van bezoekers in de instelling dienen begeleid te zijn door medewerkers van Nazareth.

De rechtstreekse overhandiging van pakjes of voorwerpen blijft verboden.  De pakjes kunnen enkel op dinsdag- en vrijdagnamiddag bezorgd worden zoals eerder meegedeeld.